Filosofie

Soms zijn er momenten die je altijd zal blijven onthouden. De geboorte van een kind, die lang gewenste reis of eindelijk je motorrijbewijs.

In 1991 beleefde ik een dergelijk moment op het Griekse eiland Santorini. Op een gegeven moment werd ik door grote ogen indringend bekeken. Een meisje van zo’n 7 jaar oud wees opgewonden naar mij en leek allemaal vragen te stellen aan haar moeder. Beiden liepen naar mij toe. In gebroken Engels vroeg de moeder aan mij of haar dochtertje mij mocht aanraken. 'Natuurlijk', zei ik. Haar vingertjes gingen voorzichtig over mijn gezicht. Ze was verbijsterd. ‘Hij geeft niet af’. 'No problem, no problem', stelde de moeder haar gerust. 'Hij is niet anders dan wij', leek ze te willen zeggen. Het meisje begreep de woorden en lichaamstaal van haar moeder. Ze overwon haar angst voor deze vreemdeling. Met een gulle lach gaf het meisje mij, de eerste neger die ze ooit had gezien, een hand en vervolgde ontspannen haar weg.

Een warm moment, was het altijd maar zo simpel.

 

Persoonlijk en intens

"Gestage drup holt de steen". Dit gezegde kenmerkt mijn karakter, doelgericht maar wel met geduld bouwen aan een solide toekomst. Het klinkt misschien saai en weinig opwindend, maar het is de enige manier waarop wij willen werken. Ook met HUMBERTO! Kwaliteit staat voorop en bouwen aan een merk waar wij allen trots op zijn en waar bovendien de energie vanaf spat. 

Integriteit

Integriteit is dat wat je doet wanneer niemand kijkt. Voor HUMBERTO betekent dit dat wij u te allen tijden serieus nemen. Luisteren, helpen, inspireren.